https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-135117310-1
window.dataLayer = window.dataLayer || [];
function gtag(){dataLayer.push(arguments);}
gtag(‘js’, new Date());
gtag(‘config’, ‘UA-135117310-1’);
CIBULET | Cebollino
Les seves propietats:
- És una de les millors fonts naturals de vitamina K, de manera que ajuda a la formació i enfortiment dels ossos.
- Posseeix propietats antibacterianes.
- És molt baix en calories; tot i així, conté nombrosos flavonoides antioxidants, fibres, minerals i vitamines que nodreixen i enforteixen l’organisme.
- Posseeix compostos antioxidants que inhibeixen enzims en les cèl·lules del fetge, reduint els nivells de colesterol.
Com l’utilitzo?
El cibulet compta amb múltiples possibilitats. Es pot ficar a les amanides, a les sopes, al pa, a les patates al forn o per què no, dins d’un sàndwich.
Consell #dverd: Utilitza el cibulet als plats que portin ou i amb els que portin formatge. És una combinació perfecta.